Welkom bij John Wayne Records!

Als grootste onafhankelijk entertainmentbedrijf in België kiest John Wayne Records voluit voor het ontwikkelen van creatief talent in België ,Nederland en Suriname.

Met een divers labelaanbod bespeelt John Wayne Records de ganse muziekmarkt in succesvolle partnerships met artiesten, media en brands.

Bij John Wayne Records vinden jonge topartiesten hun plek. Saffco, Salvablood, John Wayne, Kaster, behoren tot onze indrukwekkende artiestenlijst.

John Wayne Records heeft zijn thuisbasis in België en Suriname met een professioneel team van meer dan 60 muziekmensen. Als een muziekunicum biedt John Wayne Records een mix aan van ervaren én jonge A&Rs, ondersteund door toonaangevende marketing & promotie. Met een eigen verkoopteam blijft John Wayne Records nog steeds de fysieke muziekmarkt veroveren.

Een team van jonge digitale wolven houden meer dan de vinger aan de pols van alle mogelijkheden van de sociale media. Met John Wayne Records is op minder dan 2 jaar dé lokale playlist service opgestart.
Meermaals bewees het al een efficiënt platform te zijn om de John Wayne Records muziektalenten
ook op alle streaming platformen te lanceren